Φαρμακοποιοί του κόσμου

Εμείς και ο φαρμακοποιός

Newsletter
Εγγραφείτε εδώ στο ενημερωτικό newsletter της εταιρείας Ergopharm Hellas - Φαρμακευτικά / Καλλυντικά
* Email:
Όνομα:
* Είστε: Καταναλωτής
Φαρμακοποιός
Εγγραφή Διαγραφή
 

Ποιό από τα προϊόντα της εταιρίας μας χρησιμοποιείτε συχνότερα;

  
  
  
  
  
  
  
  
Ψηφίστε Αποτελέσματα
 

Liporetinol αντιρυτιδική κρέμα για ξηρές-ευαίσθητες επιδερμίδες

Liporetinol αντιρυτιδική κρέμα για ξηρές-ευαίσθητες επιδερμίδες
Κάντε κλικ για μεγέθυνση  Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Κωδικός: 150-00-000
Ενυδατική, θρεπτική κρέμα με αναπλαστική δράση ενάντια στα σημάδια του γήρατος, τις βαθιές γραμμές έκφρασης του προσώπου και τις ρυτίδες.
 
Ενεργά συστατικά:
  • RETINOL PALMITATE: πηγή πλούσια σε βιταμίνη Α, με ισχυρή αντιρυτιδική, αντιγηραντική, επανορθωτική, αναπλαστική δράση ενάντια στις λεπτές γραμμές, στις ρυτίδες έκφρασης και στα σημάδια του γήρατος της επιδερμίδας.
  • ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ: δομικό στοιχείο-πρωτεϊνη του οργανισμού, που συντηρεί τους ώριμους ιστούς και καθοδηγεί την ανάπτυξη των νέων. Καθώς μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, επιβάλλεται η ενίσχυσή του στην  επιδερμίδα για την επανατροφοδότησή της με ενεργά συστατικά, που συμβάλλουν στην ελαστικότητα και ανανέωσή της.
  • ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ: βιολογικές μονάδες που μεταφέρουν τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας στον πυρήνα των κυττάρων, θωρακίζοντας την ανανέωσή τους.
  • ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ AHA: με τα θρεπτικά τους στοιχεία, προσφέρουν απολεπιστική και αντιοξειδωτική δράση, καθώς αποβάλλουν τα νεκρά κύτταρα και επαναφέρουν την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, εξαλείφοντας τις βαθιές ρυτίδες και τα σημάδια γήρατος.
Μειώνει θεαματικά τα σημάδια του χρόνου, καθώς τα φυτικά λιποσώματα διεισδύουν σε βάθος στους ανοικτούς πόρους που δημιουργεί η απολέπιση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ΑΗΑ.
Χωρίς Parabens.
 
Συσκευασία: 55ml