Φαρμακοποιοί του κόσμου

Εμείς και ο φαρμακοποιός

Newsletter
Εγγραφείτε εδώ στο ενημερωτικό newsletter της εταιρείας Ergopharm Hellas - Φαρμακευτικά / Καλλυντικά
* Email:
Όνομα:
* Είστε: Καταναλωτής
Φαρμακοποιός
Εγγραφή Διαγραφή
 

Ποιό από τα προϊόντα της εταιρίας μας χρησιμοποιείτε συχνότερα;

  
  
  
  
  
  
  
  
Ψηφίστε Αποτελέσματα
 

Αποτελέσματα στήριξης ΜΚΟ "Φαρμακοποιοί του κόσμου"

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα από την πρωτοβουλία που αναλάβαμε για να στηρίξουμε τις δράσεις της ΜΚΟ «Φαρμακοποιοί του κόσμου».

Από την 1 Νοεμβρίου 2011 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2011, με τη βοήθεια των φαρμακείων όλης της χώρας, καταφέραμε να εκτελέσουμε 259 παραγγελίες! Δεδομένης της δυσχερούς οικονομικά κατάστασης που πλήττει την Ελλάδα, αλλά και των πολλών, ιδιαιτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, η συγκίνηση μας είναι τεράστια, καθώς για καθεμιά από τις παραγγελίες αυτές αποδίδουμε ένα (1) ευρώ στην οργάνωση που με τον ανθρωπιστικό της έργο ανακουφίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμών.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης:

"Βασικοί στόχοι της Οργάνωσης που λειτουργεί αποκλειστικά σε εθελοντική βάση, είναι:

  • Η συλλογή, αγορά, ο έλεγχος και η συσκευασία ιατροφαρμακευτικού υλικού με σκοπό να προωθηθεί δωρεάν σε άτομα, ομάδες η Νοσηλευτικούς Φορείς εντός και εκτός της χώρας, μέσω συνοδευόμενων Αποστολών από μέλη της Οργάνωσης.
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας ή άλλων κοινωνικών προβλημάτων, ανεξάρτητα, ή σε συνεργασία με άλλους Φορείς και Οργανώσεις.
  • Μελέτη και επιστημονική καταγραφή τέτοιων προβλημάτων αλλά και ανταλλαγή των σχετικών πληροφοριών με Εθνικούς και Διεθνείς Οργανισμούς.
  • Εκπαίδευση και συμμετοχή των μελών αλλά και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου, στην άμεση αντιμετώπιση υγειονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που προκύπτουν.
  • Συστηματική προσπάθεια για την κινητοποίηση των φαρμακοποιών και των υπόλοιπων υγειονομικών (ή μη) της χώρας μας, στην προσφορά γενικότερου ανθρωπιστικού έργου...."

Ευχόμαστε και ελπίζουμε -με την αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλαμε με τα φαρμακεία- να συνδράμουμε κι εμείς κατά το δυνατόν στη βελτίωση της καθημερινότητας ανθρώπων που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη, είτε στην Ελλάδα, είτε σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη.

259 παραγγελίες=259 ευρώ

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φαρμακοποιούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και αγκάλιασαν με θέρμη την πρωτοβουλία μας αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι Έλληνες έχουμε φιλότιμο και ανθρωπιά!