Φαρμακοποιοί του κόσμου

Εμείς και ο φαρμακοποιός

Newsletter
Εγγραφείτε εδώ στο ενημερωτικό newsletter της εταιρείας Ergopharm Hellas - Φαρμακευτικά / Καλλυντικά
* Email:
Όνομα:
* Είστε: Καταναλωτής
Φαρμακοποιός
Εγγραφή Διαγραφή
 

Ποιό από τα προϊόντα της εταιρίας μας χρησιμοποιείτε συχνότερα;

  
  
  
  
  
  
  
  
Ψηφίστε Αποτελέσματα
 

Εταιρία

Το Προφίλ μας

Η ERGOPHARM ιδρύθηκε το 1995 με κύριο στόχο την κάλυψη των αναγκών του φαρμακείου σε φυτικά προϊόντα από επιστημονικά ελεγμένα φυτικά συστατικά ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των καταναλωτών και πάντα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και πρότυπα.

Σήμερα, με νέα δυναμική αλλά με το ίδιο όραμα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, καθώς και μια από τις κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις των πελατών της.

Σε συνέχεια αυτής της πολυετούς παράδοσης, εξακολουθούμε να επενδύουμε στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με την παροχή ποιοτικών, αποτελεσματικών και απολύτων στις ενδείξεις τους προϊόντων σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά.

Φιλοσοφία μας: η φύση είναι η μοναδική ζωογόνος πηγή που παρέχει τις αγνές πρώτες ύλες, οι οποίες σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των συνεργατών μας, αξιοποιούνται μεθοδικά προς όφελος του ανθρώπινου οργανισμού.

ERGOPHARM: Εδώ η φύση "φοράει τα καλά της" ...για το καλό μας!

Οι Συνεργάτες μας

Με άριστες συνθήκες εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ανάδειξη των δεξιοτήτων των συνεργατών μας, έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, παραμένοντας σταθεροί στη φιλοσοφία μας: σεβασμός προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και διεύρυνσης των αγορών μας, έχουμε κατακτήσει δυναμικά ένα σημαντικό μερίδιο της κυπριακής, βορειομακεδονικής και γερμανικής αγοράς
www.algoflogen.de
παγιώνοντας συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.
Πολύτιμος συνεργάτης και σύμβουλος, με γνώση και εμπειρία χρόνων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, έχει αποδειχθεί η HorizonTrade, με την οποία χτίζουμε το εμπορικό μας προφίλ στο εξωτερικό, για τις εξαγωγικές μας δραστηριότητες.

Στον τομέα της παραγωγής, διατηρούμε επί μακρόν αγαστή συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους εισαγωγικούς-εμπορικούς οίκους πρώτων υλών διασφαλίζοντας τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, ενώ οι μονάδες παραγωγής που έχουμε επιλέξει λειτουργούν υπό την εποπτεία του ΕΟΦ και με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά GMP.

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της ηλεκτρονικής εποχής, έχουμε εδραιώσει πάγια συνεργασία με την TotalWeb για την παρουσίαση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας στο διαδίκτυο και την κάλυψη των αναγκών μας σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.

 
 

Η Πολιτική μας

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες κάθε φαρμακείου ξεχωριστά, από τα μεγάλα αστικά κέντρα ως τις απομακρυσμένες περιοχές. Σεβόμενοι τη συνεργασία μας με κάθε φαρμακείο ξεχωριστά, όπως αυτή έχει οικοδομηθεί και αναπτυχθεί υπό αμοιβαίους όρους εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, δεσμευόμαστε σε
  • Άμεση παράδοση των παραγγελιών.
  • Μεταφορικά πληρωμένα από την εταιρία μας, στα φαρμακεία σε όλη τη χώρα.
  • Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων, ακόμα και ληγμένων, προκειμένου να βοηθήσουμε το φαρμακοποιό να ανανεώσει το εμπόρευμά του.
  • Αποζημιώνουμε το φαρμακείο απόλυτα σε εμπόρευμα, αντικαθιστώντας το άμεσα, σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής κατά τη μεταφορά του.