Φαρμακοποιοί του κόσμου

Εμείς και ο φαρμακοποιός

Newsletter
Εγγραφείτε εδώ στο ενημερωτικό newsletter της εταιρείας Ergopharm Hellas - Φαρμακευτικά / Καλλυντικά
* Email:
Όνομα:
* Είστε: Καταναλωτής
Φαρμακοποιός
Εγγραφή Διαγραφή
 

Ποιό από τα προϊόντα της εταιρίας μας χρησιμοποιείτε συχνότερα;

  
  
  
  
  
  
  
  
Ψηφίστε Αποτελέσματα
 

ΜΚΟ "Φαρμακοποιοί του Κόσμου"

ΑΘΗΝΑ 1-11-2011

Αγαπητέ συνεργάτη φαρμακοποιέ,

Με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας στα προϊόντα μας, τα οποία διακρίνονται από υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Είμαστε δε περήφανοι που καταφέρνουμε να διατηρούμε προσιτές ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά του φαρμακείου, που τόσο βάναυσα πλήττεται οικονομικά και ηθικά, τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία μας, εκτός από επαγγελματική ευσυνειδησία, διαθέτει και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Στα πλαίσια έκφρασης της ανθρώπινης ευαισθησίας μας, αποφασίσαμε να αποδώσουμε μέρος των εσόδων μας στον μη κυβερνητικό οργανισμό "Φαρμακοποιοί του κόσμου", νοιώθοντας πως έτσι θα προσφέρουμε μια ανάσα ανακούφισης σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη την στήριξη όλων μας.

Με μεγάλη μας χαρά καλούμε κι εσάς να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια. Έτσι λοιπόν, για  κάθε παραγγελία που θα εκτελείται από σήμερα μέχρι το τέλος το έτους, θα αποδοθεί 1 (ένα) ευρώ της αξίας της, στους "Φαρμακοποιούς του κόσμου", συμβάλλοντας έτσι κι εσείς μαζί μας στη στήριξη του έργου τους, που στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας ή άλλων κοινωνικών προβλημάτων ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές, με υγεία, προσωπική ευτυχία και Καλές δουλειές!

Με εκτίμηση,
Το προσωπικό δυναμικό της ERGOPHARM Hellas

 

Αποτελέσματα πρωτοβουλίας στήριξης ΜΚΟ "Φαρμακοποιοί του κόσμου"