Φαρμακοποιοί του κόσμου

Εμείς και ο φαρμακοποιός

Newsletter
Εγγραφείτε εδώ στο ενημερωτικό newsletter της εταιρείας Ergopharm Hellas - Φαρμακευτικά / Καλλυντικά
* Email:
Όνομα:
* Είστε: Καταναλωτής
Φαρμακοποιός
Εγγραφή Διαγραφή
 

Ποιό από τα προϊόντα της εταιρίας μας χρησιμοποιείτε συχνότερα;

  
  
  
  
  
  
  
  
Ψηφίστε Αποτελέσματα
 

Τι λένε για εμάς τα φαρμακεία

 

Διατηρώ μακροχρόνια συνεργασία με την Ergopharm και γνωρίζω πολύ καλά τα προϊόντα της, τα προτείνω ανεπιφύλακτα στους πελάτες μου, και πλέον μου τα ζητάνε και οι ίδιοι.
Εκτιμώ το γεγονός ότι πρόκειται για εταιρία που επικοινωνώ καταρχήν με όρους ανθρώπινους και δευτερευόντως επαγγελματικούς.
ΕΥΓΕ!!!
 
φαρμακείο Σπόντη Αικατερίνη, Άγ.Νικόλαος Αχαρνών
Συνεργάζομαι χρόνια με την εταιρία ERGOPHARM και έχω να πω μόνο καλά λόγια για τη συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση. Κινώ πολλούς κωδικούς της εταιρίας, τόσο από τα φαρμακευτικά όσο και από τα καλλυντικά προϊόντα, και τα έχω καθιερώσει στην περιοχή που εδρεύω.
Μου αρέσει που το προσωπικό της εταιρίας είναι πολύ ευγενικό και διακριτικό, καθώς και το γεγονός ότι η πιστωτική πολιτική της εταιρίας είναι ευέλικτη.
 
φαρμακείο Μοναχόπουλος Ηρακλής, Αγ.Θωμάς Βοιωτίας
 
 
 
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου με την Ergopharm. Δίνω την παραγγελία και παραδίδεται άμεσα, οπότε καλύπτω χωρίς καθυστερήσεις τις ανάγκες του φαρμακείου μου. Η πολιτική της εταιρίας είναι σαφής, χωρίς ψιλά γράμματα, με γνώμονα το αμοιβαίο όφελος.
 
φαρμακείο Τσισμετζόγλου Ευάγγελος, Νέο Ηράκλειο Αττικής

Με την Ergopharm διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία και κινούμε στο φαρμακείο μας πολλά προϊόντα της. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, η εταιρία στόλισε το φαρμακείο μας με μια εντυπωσιακή βιτρίνα από όπου αναδύεται η φύση. Από το αρμόδιο τμήμα ήρθαν στο φαρμακείο μας και με διακριτικότητα στο χώρο μας και στους πελάτες μας εργάστηκαν και στο τέλος μας ευχαρίστησαν για τη θετική μας διάθεση απέναντι στο έργο τους. Τους ευχαριστούμε και εμείς και ευχόμαστε η εποικοδομητική μας συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα.

φαρμακείο Γιωτοπούλου-Κυριαζή Γαρυφαλιά, Πάτρα

Η Ergopharm με προμηθεύει με το φυτικό σιρόπι και τις παστίλιες Vitavix για τον ερεθισμένο λαιμό και το βήχα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την συνεργασία αυτή, καθώς η εξυπηρέτηση είναι άμεση, οι παραγγελίες παραδίδονται χωρίς καθυστέρηση, τα προϊόντα είναι σε λειτουργικά stand προβολής πάγκου και με επαρκές συνοδευτικό-προωθητικό υλικό. Οι άμεσοι συνεργάτες της Ergopharm είναι ιδιαίτερα συμπαθητικοί και διακριτικοί, με σεβασμό στο φαρμακείο μου.
 
φαρμακείο Φιλιππάτου Αικατερίνη, Αχαρνές